Blog

Döbbenetes cápatámadás Egyiptomban – videó, FULL HD

Az egyiptomi hatóságok megtiltották az egyiptomi vörös-tengeri üdülőhely strandja közelében való úszást, miután csütörtökön halálos cápatámadást halt meg egy orosz állampolgár.

Az eset az Egyiptom keleti partvidékén, a turisták körében népszerű Hurghadában történt.

Viktor Voropajev orosz főkonzul az orosz állami tulajdonú TASS híradónak elmondta, hogy egy 1999-ben született orosz állampolgár „cápatámadás következtében halt meg”.

„Ezt megerősítették Egyiptom illetékes hatóságai” – mondta Voropajev a TASS által idézve.

Az egyiptomi környezetvédelmi minisztérium közleménye szerint Yasmine Fouad környezetvédelmi miniszter bizottságot rendelt el az eset kivizsgálására.

Arra is utasította a helyi hatóságokat, hogy „a legmagasabb szintű biztonságot biztosítsák azok számára, akik a Vörös-tenger partjaira mennek, és tegyenek meg minden lehetséges intézkedést a cápatámadás megismétlődésének elkerülésére” – áll a közleményben.

A közlemény szerint egy erre szakosodott csapatnak sikerült befognia az incidenst okozó „tigriscápát”, hogy „megvizsgálja támadása lehetséges okait, és jelezze, hogy ugyanaz a hal-e, amely a korábbi baleseteket okozta”.

A környezetvédelmi minisztérium péntektől kétnapos tilalmat adott ki az úszásra, beleértve a sznorkelezést és minden egyéb vízi sporttevékenységet a Hurghadától északra fekvő Gouna és a déli Soma-öböl közötti területen.

Az elmúlt években több hasonló esemény történt az egyiptomi Vörös-tengeren.

Az egyiptomi környezetvédelmi minisztérium szerint 2022-ben két nő halt meg cápatámadásokban az egyiptomi Vörös-tengerben, Hurghada városától délre.

Videó tartalom

a videón látható, ahogy a férfi kétségbeesetten kiáltja: „Papa, papa”, miközben a tigriscápa a víz alatt vadászik rá, körülveszi, mielőtt támadásba lendül.

Az állítólagos incidensről készült videó terjedt el az egyiptomi közösségi médiában, amelyen egy személy látható, aki azért küzd, hogy megszabaduljon a cápától.

A gyilkos cápát később egyiptomi búvárok fogták el és ölték meg

Hurghada cápatámadás
cápatámadás
Vlagyimir Popov cápatámadás hurghadában
cápa támadás Egyiptomban
A cápa orosz turistákat támad meg
cápa támadás Egyiptomban
cápa támadja Oroszországot
ember megette a cápa
cápatámadás Egyiptomban
cápatámadás Egyiptom videó
cápatámadás Egyiptomban
Egyiptomi turistát megkéseltek Hurghada vörös-tengeri üdülőhelyén
Gátfutás
A cápatámadást a kamera rögzítette
vörös-tengeri cápa támadás
egyiptomi cápa
cápa támadás Egyiptomban
orosz cápa
cápatámadás hurghadában

Please note that all information presented in this article has been obtained from a variety of sources, including wikipedia.org and several other newspapers. Although we have tried our best to verify all information, we cannot guarantee that everything mentioned is accurate and 100% verified. Therefore, we recommend caution when referencing this article or using it as a source in your own research or report.

Related Articles

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button